BKR Hypotheek Bank

Thuis geld verdienen | Is dat mogelijk?


Voor veel mensen is het een droom om vanuit huis geld te verdienen. Zeker wanneer je jezelf in de situatie bevindt dat je eigenlijk geld tekort komt. En nog nijpender, wanneer je in het bezit bent van een negatieve BKR registratie en op die manier ook geen lening kan afsluiten. Dat wil zeggen, een lening in de vorm van een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Een minilening kan doorgaans iedereen wel afsluiten, maar deze vorm van geld lenen zonder BKR is ontzettend duur. Thuis geld verdienen is in dat geval een veel betere optie.

Waarom thuis geld verdienen?

Wat is er nu leuker dan gewoon vanuit huis te werken en daarbij volledige vrijheid genieten? Het enige wat dit nog leuker maakt is als je ook veel geld gaat verdienen.

Via het internet zijn er een aantal zeer interessante opties die dit werkelijkheid kunnen doen worden. En vaak heb je niet veel meer nodig dan een laptop en internetverbinding. 

Investeren is niet noodzakelijk. En dien je te investeren dan praat je over maximaal een paar honderd euro. Dat is voldoende om te starten met een online business.

Onderscheid maken tussen waarheid en scams

Regelmatig zie je mails voorbij komen hoe je vanuit huis eenvoudig en snel veel geld kan verdienen. Vaak gaat het dan om Multi Level Marketing verkopen. 

Dit is niks meer of minder dan een van piramidespel. Bij  deze methode dien je nieuwe verkopers aan te brengen om zodoende geld te gaan verdienen. Bij het aanbrengen van een nieuwe verkoper krijg je dan een percentage van de omzet van de verkopers die door jou zijn aangebracht.

Wel dien je dan eerst zelf een pakket van de producten aan te schaffen. Indien je dit doet, dan ontvangt degene die jou binnen het programma heeft gebracht een commissie. Des te meer mensen je binnenhaalt des te hoger jouw positie in de piramide en des te hoger jouw inkomsten zullen zijn.

Ben je niet een van de eerste instappers, dan zal je weinig tot niks gaan verdienen. Want het aantal nieuwe verkopers is eindig. Uiteindelijk zijn het alleen de eigenaren van het Multi Level Marketing programma die daadwerkelijk geld verdienen.

Geld verdienen met een website of social media

Via een eigen website of social media kanaal kan je geld verdienen. Voor mij is online geld verdienen de beste optie voor geld verdienen vanuit huis. Op die manier kan je eenvoudig een paar honderd euro per maand verdienen. Of misschien nog wel veel meer. Je hebt het zelf in de hand hoeveel je gaat verdienen. Ga je er echt serieus mee aan de slag en stop je er de nodige tijd in dan, is het mogelijk om veel geld te verdienen.

Dit komt echter niet vanzelf. Om meer te weten te komen over de wereld van affiliate marketing kan ik je de internet succes aanbevelen. 

Volg gewoon eens het gratis webinar van de internet succes gids en leer op die manier meer over affiliate marketing. Je zal dan precies weten wat dit inhoudt en ook hoe jij hier geld mee kan verdienen. Deze seminar is geheel gratis en vrijblijvend, dus je hebt niks te verliezen. 

Ik kan je alvast verklappen  dat het mooiste van affiliate marketing is dat je niks hoeft te investeren. Het gaat slechts om een paar euro voor een domeinnaam en hostingpakket. En zelfs dat is geen noodzaak. Hoe? Dat kan je leren via de gratis webinar van de internet succes gids.

Online verkopen

Thuis geld verdienen kan je ook doen door te gaan verkopen via Bol.com. De website van Bol is een platform waar je jezelf als verkoper kan aanmelden. Je dient dan wel ingeschreven te staan bij de kamer van koophandel.

Op dit gebied kan ik het webinar van Jia Ruan aanbevelen. Op die manier leer je snel hoe je het platform van Bol kan gebruiken om op die manier wat extra te verdienen. Jia Ruan heeft een gratis webinar ter beschikking gesteld waarmee je al direct veel belangrijke informatie kan opdoen.