BKR Hypotheek Bank

Extra geld verdienen in plaats van lenen


Een BKR registratie maakt het lastig om een lening af te sluiten. In plaats van lenen kan je echter ook extra geld verdienen. Maar op welke manier kan je nu extra geld verdienen? En een bedrag verdienen om zodoende benodigde extra bestedingsruimte te creëren. Er zijn verschillende mogelijkheden. De in onze opinie beste opties hebben we op een rij gezet.

Overbodige spullen te koop aanbieden

Je kan heel veel zaken via Marktplaats verkopen. Maar ook de marketplace van Facebook is sterk in opkomst. Hiermee kan je eenvoudig en snel geld verdienen.

Maak eens een rondje door jouw huis en inventariseer alle spullen die je hebt liggen, maar die bijna nooit of helemaal niet gebruikt. Deze spullen gebruik je niet en bovendien nemen deze ook nog eens ruimte in beslag. Ga je deze overbodige spullen verkopen via Facebook of marktplaats, dan zal je extra geld verdienen en ruim je ook nog eens jouw huis op.

Overbodige spullen verkopen is gratis

Het plaatsen van advertenties kost je niks. Probeer daarom gewoon alles te verkopen wat overbodig is. Ook al denk je in eerste instantie dat het niet mogelijk is om iets te verkopen.  Het zal je verrassen wat je allemaal kan verkopen. En soms ook nog eens voor behoorlijke bedragen.

Wanneer je meerdere spullen verkoopt, dan kunnen de verdiensten al snel behoorlijk oplopen. Maak gewoon een paar goede foto`s en schrijf een goede advertentie en zet deze  online.

Geld verdienen via het internet

Het internet biedt ongekende mogelijkheden om geld te verdienen. Omdat er online ontzettend veel geld wordt uitgegeven, bestaan er interessante en eenvoudige methoden. 

Daarnaast hoef je er de deur niet voor uit. Ook heb je geen eigen website nodig. Je kan jouw social media kanalen inzetten en ook gebruik maken van bestaande platformen.

Het is zelfs mogelijk om online een volledig inkomen te verdienen. In eerste instantie is het echter een prima methode om wat extra te verdienen. 

Verkopen via Bol.com

Wist je dat Bol zelf niks verkoopt? Het zijn allemaal verschillende verkopers die hun producten aanbieden via het platform van Bol. En op die manier zijn er veel verkopers die erg veel en ook erg eenvoudig veel geld verdienen. Ik kan je het gratis webinar van Jia Ruan van harte aanbevelen om op die manier gratis kennis te maken met de wereld van Bol.com.

Ik ben er zeker van dat dit jouw ogen zal doen openen. Op een eenvoudige en bijna risicovrije manier kan je eenvoudig geld verdienen. En ook hier geldt dat je er de deur niet vooruit hoeft. Je kan alles door Bol laten doen. Zodoende kan je op een passieve manier extra geld verdienen. Jia Ruan legt je dit allemaal haarfijn uit.

Affiliate marketing

Ook affiliate marketing is een risicovrije methode om eenvoudig geld te verdienen. Bedrijven geven jaarlijks meer dan 16 miljard dollar uit aan affiliate commissies. En deze uitgaven stijgen ontzettend snel. De verwachting is dat deze omzetten binnen enkele jaren boven de 20 miljard zullen uitkomen. 

De internet succes gids leert je alles over affiliate marketing. Op die manier kan jij ook eenvoudig profiteren van deze enorme omzetten.

Ook via de internet succes gids kan je jezelf inschrijven voor een gratis webinar om op die manier vrijblijvend kennis te maken met de wereld van affiliate marketing.

Hoeveel geld kom je tekort?

Kom je slechts een beperkt bedrag tekort, dan is het internet de aangewezen optie. In plaats van een minilening af te sluiten kan je op die manier jouw inkomen aanvullen. En vergeet niet dat in plaats van een lening af te sluiten je meer geld gaat verdienen, het mes aan twee kanten snijdt.

Niet alleen zullen jouw kosten dalen. Want geld lenen zonder BKR is nu eenmaal erg duur. Aan de ene kant heb je dus meer inkomsten en aan de andere kant heb je niet langer de rente en andere kosten van een minilening.